Rouwvervoer

Rouwvervoer – auto’s en koetsen

Op de dag van de begrafenis of crematie wordt de overledene overgebracht van het rouwcentrum of het woonhuis naar de kerk, de begraafplaats of het crematorium, de plaats voor een laatste eerbetoon. Silentis Uitvaartverzorging heeft rouwauto´s en volgauto’s ter beschikking in perse kleuren: zwart, grijs of wit. Indien u aan een exclusieve rouwstoet denkt kan gebruik worden gemaakt van Rolls Royce rouwvervoer.

Het rouwvervoer kan ook heel exclusief en chic met rouwkoetsen worden gedaan. Een rouwstoet per koets is indrukwekkend, de rouwkoetsen zijn er in de kleuren zwart en wit. Indien u tijdens het rouwvervoer dicht bij de overledene wilt zijn, is er de uitvaartbus. Deze bus biedt plaats aan 15 of 22 familieleden en de kist met de overledene.

Motorrijders kunnen na hun overlijden op de zijspan van een Harley Davidson geplaatst worden en op deze manier worden overgebracht.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de overledene over te brengen in een eigen geliefd vervoermiddel, zoals de eigen werkbus of de eigen boot. Alles is dus bespreekbaar.

Klik op de afbeelding van uw keuze om deze te vergroten.

Rouwvervoer 03
Rouwvervoer 04
Rouwvervoer 01
Rouwvervoer 02
Rouwvervoer 07
Rouwvervoer 08
Rouwvervoer 05
Rouwvervoer 06
Rouwvervoer 10
Rouwvervoer 09

Neem contact met ons op

envelop

Condoleance register

Silentis biedt u nu de mogelijkheid om een online condoleance register aan te maken. U bepaalt zelf of u deze openbaar stelt of alleen aan familie, vrienden en kennissen rond stuurt.

lees meer…

tarieven

Checklist

naast het verzorgen van de uitvaart ook heel wat administratief werk met zich mee, onze checklist geeft een duidelijk overzicht van alle zaken die geregeld moeten worden.

naar de checklist…