Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

95 Comments on “Klantberichten Silentis”

 1. Beste Hans,

  We willen je hartelijk bedanken voor de steun die je ons hebt geboden bij het afscheid van mijn vrouw en onze moeder.
  Liefdevol, betrokken en kundig.
  Alles was tot in de puntjes geregeld.

  Jakob, Ariel, Jeffrey en Kayleigh

 2. Na het overlijden van mijn mijn moeder heeft Hans de crematie geregeld. Heel prettig en liefdevol heeft hij dit geregeld volgens onze wensen.

 3. Vandaag precies een maand geleden was de uitvaart van mijn moeder.
  Vooraf hebben wij (broer en zus) een gesprek gehad met Hans over de wensen die mijn moeder had wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Hans kwam zelf ook met mooie ideeën.
  De avond dat mijn moeder overleed wist Hans dan ook al precies wat de wensen waren en heeft voor alles gezorgd dat wij als zeer fijn hebben ervaren.
  De dag van de uitvaart verliep mooi en liefdevol precies zoals mijn moeder had gewild.
  Hans is zeer betrokken geweest tijdens het hele proces .
  Een paar weken na de uitvaart is Hans ook nog bij ons geweest om te vragen hoe het met ons ging en om de uitvaart nog even te bespreken.

 4. Beste Hans,

  Wij willen je bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

  Op zo’n moment is helder denken niet meer mogelijk en als je dat stukje kan loslaten en alles goed voor je geregeld wordt is dat zo een verademing. Geloof me, het is fijn om een Hans te hebben die er voor jou en de familie is en alle puntjes op de i zet. Alles is goed verzorgd en verlopen.

  Hans namens ons allen,
  Hartstikke bedankt.

  Fam. Poland

 5. Beste Hans.

  Wij willen je bedanken voor het regelen van de begrafenis van mijn man en onze vader/schoonvader. Je hebt ons echt fantastisch begeleid en ontzorgd. Wij zullen jou hulp niet vergeten

  Groetjes Graziella, Marcel, Roberto en Carla

 6. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat Hans heel goed begreep wat we wilden en nodig hadden en het was ontzettend fijn dat we van tevoren alles rustig hebben kunnen bespreken. En toen het eenmaal zover was heeft Hans ons tijdens het hele proces bijgestaan en begeleid. Dankzij Hans en zijn team hebben we onze lieve man en vader een mooi, intiem en waardig afscheid kunnen geven.

  We zullen Hans altijd dankbaar zijn voor zijn betrokkenheid en professionaliteit in deze zeer moeilijke en pijnlijke periode.

  Marija, Sandra en Daniela

 7. Silentis gebeld na het overlijden van mijn vrouw, en ik ben nog steeds blij met deze keuze. Hans heeft vanaf het moment dat ik hem heb gebeld een grote betrokkenheid getoond, luisterde goed naar wat ik wilde en was heel zorgvuldig in de uitvoering van de geplande activiteiten. Kwam ook met passende suggesties als ik even niet wist wat te doen. Hij gaf blijk van een grote expertise wat betreft alles wat te maken heeft met uitvaartverzorging.
  De bereikbaarheid van Hans is 24/7, wat mij een veilig gevoel gaf in een tijd dat je wereld op zijn kop staat.
  Kortom, een meer persoonlijke begeleiding kan ik mij niet voorstellen, hij doet dit werk vanuit zijn hart!

 8. Zeer goed en professioneel geholpen door Hans . Precies zoals onze lieve moeder het gewild had .

 9. Een heel warm, huiselijk, prettig en ontspannen afscheid van mijn schoonvader heeft Hans mogelijk gemaakt, samen met de medewerkers van crematorium Cremaere in Almere.
  De zorgzame manier waarop hij mijn schoonmoeder en schoonzus heeft begeleid is heel erg steunend voor hen geweest.
  Er is ruim tijd genomen voor de ceremonie en het samen zijn met elkaar. Dat maakte het mogelijk dat familie van ver en die in de file hadden gestaan, toch nog bij het laatste gedeelte aanwezig konden zijn. Hans plande gewoon een extra koffie ronde in.. Alles in dezelfde huiselijke ruimte.
  Nogmaals allelof voor Hans en voor Cremaere.

 10. De persoonlijke en liefdevolle aandacht van Hans bij het overlijden en afscheid van mijn man en onze vader Peter hebben ons zeer gesterkt.
  Al in een eerder stadium hebben mijn man en ik samen met Hans besproken over hoe wij het afscheid het liefst vorm wilden geven. Hans dacht heel erg met ons mee en voelde goed aan wat onze wensen waren.
  Hierdoor is het een prachtig afscheid geworden, precies zoals Peter het graag wilde, waarvoor heel veel dank.

 11. Bert en (dochter) Anouk Flentge.

  Totaal onverwacht kwamen wij in de situatie terecht waarin duidelijk werd dat mijn vrouw en moeder van Anouk op korte termijn zou komen te overlijden en wisten we niet wat ons overkwam. Daar Hans ons al enigszins bekend was uit ervaringen van vrienden die ook van zijn diensten gebruik hebben gemaakt, hebben wij Hans benaderd. Hans heeft van het begin tot het eind ons fantastisch begeleid en volledig ontzorgd! Niets was hem teveel. Ook zijn persoonlijke aandacht en troostrijke woorden hebben veel voor ons betekend. Wij zijn Hans zeer erkentelijk voor zijn menselijke aanpak! Hans nogmaals hartelijk dank voor alles.

 12. Zodra wij wisten dat mijn man zou gaan overlijden hebben wij Hans gebeld. Met zijn drieën hebben wij de crematie voorbereid. Hans had alles van het begin tot het eind alles precies zo verzorgd zoals wij het graag wilden. Ik kijk hier met een heel goed gevoel op terug. Het had niet beter, respectvoller en persoonlijker gekund! Dank je wel, Hans!

 13. Dankjewel Hans,
  Zo mooi en intiem afscheid van mijn vader. In informele sfeer.
  Precies zoals hij het had gewild.

 14. Bijzonder goed verzorgd en ook bijzonder belangstelling voor de opvang van de kinderen.
  Was fijn om zo afscheid te nemen van mijn dochter Resina

 15. Verzorgde en stemmige uitvaart van mijn broer passend bij wie hij was. Hans besteedde veel aandacht en zorg aan mijn broer en de uitvaart en we kijken met tevredenheid terug op een bijzondere uitvaart. Dank Hans, voor je aandacht, zorg en steun

 16. Wat een fijne ervaring, een geduldig, liefdevolle man die ons met zoveel heeft kunnen bijstaan. De uitvaart van onze moeder was zo fijn geregeld. We zijn daar heel erg tevreden over en kunnen terugkijken op een mooi en waardig afscheid. Dank je wel voor alle lieve zorgen.

 17. Hans, je was voor mij DE steunpilaar. Zoveel goede ideeën, altijd op tijd en alle afspraken nakomen, geweldig. De warmte die je uitstraalt draag ik ook na het afscheid van mijn allerliefste Albert voor altijd met mij mee. Nogmaals dank daarvoor. Zo attent!

 18. Hans heeft ons nabestaanden vanaf dag 1 ontzorgd. De relatie met hem was direct ontspannen en vertrouwd. Met zijn ervaring waren zijn adviezen toegesneden naar de omstandigheden. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.
  Nogmaals, namens de familie bedankt!

 19. Wat een kanjer ben je, Hans! Zeer professioneel, met een persoonlijk tintje, aardig, proactief. Je luistert goed en weet precies wat wel en niet kan. Toen mijn man net was overleden, had ik geen flauw idee wat er allemaal geregeld moest worden. Jij gelukkig wel. Je hebt mij veel werk uit handen genomen. En niet te vergeten de nazorg van jou: heel fijn dat je zo af en toe iets van je laat horen.
  Nogmaals heel veel dank voor de goede zorgen.

 20. Hartelijk dank voor de goede zorgen. Het was een bijzonder afscheid op een bijzondere plek. Alle zorg is ons uit handen genomen. Fantastisch!

 21. Helaas is afgelopen augustus 2022 mijn moeder overleden. Omdat we met het overlijden van mijn vader vijf jaar geleden al een hele prettige ervaring hadden met Hans, die ons toen ook heel goed heeft geholpen, hebben we ook nu hem gelijk weer benaderd.

  Hans is zeer behulpzaam geweest en heeft ons alle zorgen uit handen genomen. Hans denkt pro actief mee wat enorm fijn is omdat je tijdens een rouwproces soms met hele andere dingen bezig bent.

  Daarnaast is Hans een bijzondere en zeer vriendelijke man die altijd heel professioneel blijft maar toch altijd met een persoonlijke touch. Voor het afscheid van mijn moeder was er dan ook geen enkele twijfel om wederom Hans te benaderen, en voor alles wat hij de afgelopen weken voor ons, én voor haar, heeft betekent ben ik hem enorm dankbaar.

 22. Eind mei is mijn vader overleden en dankzij Hans konden wij doen wat je de eerste dagen moet doen; rouwen. Hans heeft ons compleet ontzorgt en dat gun ik iedereen als je een geliefde verliest. Hans voelt feilloos aan wat je wilt en heeft aan een half woord genoeg. Dankzij Hans is mijn vader in een mooi, klein en intiem crematorium gecremeerd. Een locatie waar wij geen weet van hadden. Naast de zakelijke kant heeft Hans er ook voor gezorgd dat ik in de kist weer even mijn vader heb gezien in plaats van de zieke man. Dank je wel Hans dat je zo ontzettend hebt meegedacht en voor het dagelijkse contact tussen jou en mijn moeder. Wij hadden de uitvaart van onze vader niet anders willen meemaken zoals jij deze voor ons had verzorgd; warm en liefdevol.

 23. De uitvaart van onze dochter heeft Hans perfect geregeld. Hij had oog voor de nabestaanden, hun verdriet en wensen, grote en kleine details, dacht mee in mogelijkheden waardoor het onmogelijke mogelijk werd gemaakt. Hij dacht zelfs mee over het kostenplaatje. Deze uitvaartdag zullen alle betrokkenen nooit vergeten. We gunnen iedereen, die met een overlijden te maken krijgt, een uitvaartondernemer zoals Hans. Dan wordt een moeilijke, verdrietige dag een hele bijzondere dag waaraan terug gedacht kan worden met mooie herinneringen.

 24. Hans heeft voor ons alles geregeld en dat heeft hij fatastisch gedaan.

  Hans is professioneel en heeft een prettig karakter.

  Hans we waren (zijn) erg blij dat je ons hebt geholpen is deze moeilijke tijden.

  Dank je wel. ?

 25. Heel prettig en betrokken contact met Hans gehad. Hij is flexibel en heeft de uitvaart prima begeleid en verzorgd.
  Hartelijk dank!

 26. Via deze weg willen wij ( Hans en Dave) Hans Brummer voor zijn uitmuntende begeleiding en verzorging bedanken. Hans heeft alles prima geregeld. Het afscheid van mijn echtgenote en moeder Jenny op 9 maart was heel eervol.
  Hans veel dank hiervoor.
  Dave en Hans Almere

 27. 26 aril 2022 de uitvaart van mijn vader gedaan.
  Super ervaring met Hans Brummer.
  Aardige man, begrijpt wat je wilt en denkt zelf mee indien gewenst.
  Is lief voor de mensen en heeft respect voor de overledene.
  Kan een mooie uitvaart verzorgen.
  Denkt met je mee in je financiële situatie.
  Met andere woorden een aanrader!!

 28. Hans heeft de uitvaart van onze lieve vader, opa en man met liefde en zorg geregeld. Hij was vanaf de eerste minuut betrokken bij ons grote verdriet. Hans nam al onze zorgen uit handen. Hans heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Wij verloren onze vader, opa en man. Maar onze familie kreeg er een vriend bij. Hans bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Als er 1 een kanjer is ben jij dat. ♥️?

 29. Via deze weg wil ik Hans Brummer bedanken voor de begeleiding, het medeleven en de bemoedigende woorden tijdens de voorbereidingen en de crematie op 9 maart van mijn vrouw Jenny T. Vanaf het begin heeft Hans zich ingezet. Hij was steeds aanwezig. Een uitvaartbegeleider van 100%.
  Bedankt Hans, ook van Dave R.
  Hans P Almere

 30. De uitvaartbegeleiding door Hans is heel erg fijn gegaan. Hij heeft een groot empathisch vermogen, straalt rust uit, luistert goed en heeft oog voor iedereen.
  Hij maakt van een trieste dag een mooie dag waarop je met een goed gevoel kan terug kijken.
  Dank je wel Hans.

  Paul en Saskia uit Amersfoort

 31. Op 2 Januari is heel plots en veel te jong onze (schoon)vader overleden.

  De 2 kinderen moesten ook veel te jong een uitvaart gaan regelen.
  Totaal ervaringloos en niet wonend in de regio gingen we google raadplegen.
  En zo kwamen wij bij silentis uitvaartverzorging.
  Van alle websites sprak onze deze heel erg aan en zo kwamen we in contact met Hans.

  We zijn zeer te spreken over de begeleiding die Hans ons gaf in het maken van moeilijke keuzes en het opzetten van een mooie uitvaart.

  We kijken terug om een intens mooi afscheid en dat is zeker te danken aan de deskundigeheid en liefdevolle samenwerking van Hans.

  Hans nogmaals bedankt.

 32. Hans is een heel warm en meelevend persoon. Hij heeft ons geboden wat we nodig hadden. Hij voelde zich erg betrokken bij ons. Hans is meer dan een uitvaartleider. Je bent een lieverd Hans. Wij willen jou bedanken voor alles.

 33. Hans heeft ons goed geholpen na het overlijden van onze vader. Heel fijn dat wij samen met hem snel hebben kunnen schakelen en een mooie uitvaart hebben gehad.

 34. Hans bedankt voor alle goede zorgen na het overlijden van mijn vrouw. Hans is een man met een hart van goud, die je echt goed begeleid in deze moeilijke tijd.

 35. While the pain of losing my husband and the intense sadness that follow overwhelms me and my two sons, within a day I had to face the practical reality of arranging his cremation. And there was Hans who gently led me through the process. He was sensitive, compassionate and respectful of our wishes. Thank you, Hans, for arranging a beautiful service. It was well organised, cozy and warm; exactly what my husband would have wanted. And what we, his family, strived for as well.

 36. Onze moeder overleed heel plotseling en dan kom je ineens in een stroomversnelling terecht. Hans heeft ons hier onwijs fijn bij geholpen door alles stap voor stap met ons door te nemen en steeds weer opnieuw een stapje verder te gaan. Alles is met heel veel rust, menselijkheid en respect voor zowel de nabestaanden als de overledene gegaan tot aan de uitvaart aan toe. Het was ondanks het grote verdriet een fijn afscheid.

 37. Beste Hans,
  Een woord van dank voor de professionele uitvaart van onze tante uit Utrecht. Ondanks je vakantie heb je, samen met collega Rob, gezorgd voor een mooie en liefdevolle uitvaart. Jouw aandacht voor zowel de overledene als voor de naaste familie kwam zeer warm over. We kijken terug op een waardig afscheid.
  Nogmaals dank voor je betrokkenheid!

 38. Beste Hans,

  Graag een woord van dank voor het perfect regelen van de uitvaart van onze Trees.
  De persoonlijke aandacht en de manier waarop respecteren we enorm, warm, menselijk en vertrouwd, echt top!

 39. Wij kennen Hans (helaas) al van een overleden familielid. Het was dus niet moeilijk voor ons om Hans te vragen voor het overlijden van mijn schoonmoeder. Het was meteen weer vertrouwd. Hans is een bekwaam, rustig en meedenkend persoon. De crematie is vanaf het begin tot aan het eind goed begeleid door Hans. Namens de hele familie Brilleman willen wij je bedanken voor de mooie en warme plechtigheid.

 40. Beste Hans,

  Begin januari heb je de uitvaart voor onze vader Klaas ten Have georganiseerd. Wat kijken we met een goed gevoel terug op die dag. Het was een schitterend, persoonlijk en warm afscheid.

  Klaas had iets met vakmensen. Mensen die hun vak, hun werk, vanuit intrinsieke motivatie uitvoeren. Omdat zij diep van binnen gedreven zijn om datgene dat zij doen, zo goed mogelijk willen doen. En in staat zijn om, ongeacht de situatie, steeds het allerbeste werk te leveren.

  Daarom was jij de juiste man, op de juiste plek. Dankjewel daarvoor.

  Hartelijke groet,

  Namens Tini en de rest van de familie,

  Wouter ten Have

 41. Wat hebben we ons gesteund gevoeld. Jij hebt ervoor gezorgd dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. Mede hierdoor is het een mooi afscheid geworden. Dank hiervoor

 42. Beste Hans,

  Wij willen jouw bedanken voor alle zorgen. De gehele voorbereiding en uitvaart hebben wij als warm mogen ervaren ondanks het verdriet en verlies van onze vader en echtgenoot.
  Diny, Fred-Yenny, Jaap-Mirjam Hegeman

 43. Beste Hans,

  Heel graag wil ik je bedanken voor de fantastische, maar ook professionele manier waarop je het afscheid van Fons hebt begeleid.
  Je voelde feilloos aan hetgeen de bedoeling was:
  het moest een mooi, fleurig, waardig, maar bovenal warm afscheid worden van Fons en dat is uitstekend gelukt.
  De presentatie met foto’s, muziek, video en speeches liep vlekkeloos. Dit alles was ècht tot in de puntjes verzorgd.
  Chapeau!
  Ben heel blij dat ik er een video opname van heb laten maken.
  Dit geeft me veel troost…

  Anneke van Groeningen

  23-10-2020

 44. Bedankt Hans. Je hebt de crematie van onze zoon Paul uitstekend verzorgd. Het voelde direct vertrouwd en ondanks ons grote verdriet wist jij de sfeer positief te houden, warm en menselijk. Dat is een gave. Mede omdat Hans alles regelde, voelde het prettig om met slechts 1 persoon te maken te hebben. Ik wil je mede namens de rest van de familie hier hartelijk voor bedanken.

  Lieve groet
  Hans van Druten

 45. Hans heeft er voor gezorgd dat de uitvaart van onze vader heel mooi was, alles was heel goed geregeld we hoefden ons nergens zorgen over te maken.
  Het was een heel fijn en persoonlijk contact en dat maakte het voor ons heel vertrouwd om het aan Hans over te laten, dat gaf ons een hoop rust.
  We kijken daarom terug op een heel mooi afscheid waarin alle wensen vervuld werden en nogmaals dank daarvoor.
  Groetjes Fam Kruize

 46. Hans en zijn collega hebben de uitvaart van onze (schoon)vader van het begin tot het einde zo mooi begeleid. Zowel voor, tijdens als na het overlijden en de uitvaart precies de juiste balans tussen contact hebben met ons en rust geven. Op alle momenten werd meegedacht en werden wij ontzorgd, waarbij ook ter plekke de behoeften werden aangevoeld en daarop werd ingespeeld. Echt super bedankt voor de fijne begeleiding. Vriendelijke groet, fam. Schuurman

 47. Silentis Uitvaartverzorging in de persoon van Hans Brummer is echt een steun en toeverlaat. 10 jaar geleden was hij ons gezin en mijn moeder tot heel grote steun bij het overlijden van mijn vader. Nu kwam mijn moeder onverwacht te overlijden en het allereerste wat ik dacht ik “ moet” Hans bellen. En wat was hij weer betrokken , meedenkend en vakbekwaam. Toen we elkaar weer zagen was het net of de tijd had stilgestaan zo vertrouwd meteen weer. Al waren de omstandigheden triest en in verdrietig het ging toch weer met een lach en een traan. Hans onze deur staat altijd voor je open. Lieve Groet Willem-Jan , Elles Viggo , Finn

 48. Complimenten voor de ongelooflijke bijzondere wijze, waarop de begrafenis van mijn moeder begeleid is.
  Hans bedankt voor je betrokkenheid.
  Professioneel, waardig, en warm.
  Hans je bent een bijzonder persoon.

  Groetjes Tiny Straat.

 49. Silentis Uitvaartverzorging is een zeer professionele uitvaartverzorging.
  Hans is zeer liefdevol, behulpzaam, respectvol, denkt mee in het gehele proces en is zeer professioneel.
  Hans doet meer dan je van een uitvaartverzorger mag verwachten, maar zelf vindt hij dat met zijn bescheidenheid bij zijn vak horen. In iedere stap van het proces liep hij met ons mee, gaf adviezen waar we veel aan gehad hebben, met een prachtige uitvaart van onze moeder tot gevolg. Daar zijn we Hans enorm dankbaar voor.
  Hans nogmaals hartelijk bedankt, voor al de goede zorgen!!

  Richard, Michael en Tamara

 50. Hans heeft ons geweldig begeleid in deze moeilijke tijd, De crematie was uitstekend verzorgd in een besloten setting. We kijken met een goed gevoel terug op deze dag.

 51. Hans is een hele rustige man die ons overal heel goed In begeleid heeft. Hij heeft heel veel geduld en geeft overal veel aandacht aan. Niets is teveel. Hij neemt overal de tijd voor. Hele fijne man.

  Groetjes Maj-Britt, Richard en Lenie.

 52. Enkele maanden vóór de crematie zou plaats vinden vonden er door de te overlijden persoon en ons gesprekken met Hans Brummer plaats over hoe de te overlijden persoon alles geregeld wilde hebben en ik moet zeggen Hans Brummer heeft zowel voor, tijdens en na de crematie alles keurig netjes geregeld.
  Wij zijn Hans hier zeer dankbaar voor na alles wat hij voor ons gedaan heeft.
  Paul en Annemiek.

 53. Nog maar kort geleden hadden wij de uitvaart van mijn vaders vrouw en mijn stiefmoeder.
  Hans heeft met alle geduld en aandacht de uitvaart tot in de puntjes verzorgt. Hans is erg betrokken en zorgt voor een afscheid die bij de overledene past.
  De tijd die Hans ook aan mijn verdrietige vader heeft besteed heeft erg geholpen om door deze moeilijke eerste dagen heen te komen en hebben geresulteerd in een warm afscheid van mijn vaders vrouw en mijn stiefmoeder.
  Hans erg bedankt!

 54. Hans Brummer kende ik van 12 jaar geleden bij de uitvaart van mijn broer en heeft mijn schoonzus daarbij geweldig geholpen. Een jaar later de uitvaart van mijn stiefvader. En nu heeft Hans mij en mijn moeder begeleid bij de uitvaart van mijn andere broer en dat heeft hij weer fantastisch gedaan. Het meedenken en zorg die hij ons gegeven heeft is ongehoord. De uitvaart was zeer goed verzorgd en we zijn dan ook heel tevreden. Hans heeft met aanwijzingen van ons een levensverhaal verzorgd en voor ons op de uitvaart op uitstekende wijze voorgedragen. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en staat altijd voor je klaar.

 55. Silentis Uitvaartverzorging is een zeer professionele uitvaartonderneming.
  De uitvaartleider Hans Brummer is zeer liefdevol, behulpzaam en een echte professional. Hans dacht zeer goed met ons mee en hierdoor is de uitvaart precies gegaan hoe mijn schoonvader het graag gehad zou hebben.
  Hans nogmaals hartelijk bedankt voor alle goede zorgen!!

 56. Wat hebben wij ons gesteund gevoeld door Hans. Al mijn wensen en van de kinderen zijn vervuld en hij kwam met heel goede suggesties voor het regelen van de uitvaart.
  Het was een trieste maar ook mooie dag. Alles is prachtig verlopen dankzij de goede begeleiding. We zijn zeer dankbaar.
  Marianne, Monique en Erik Geelhoed.

 57. Zeer persoonlijke en vriendelijke begeleiding
  Voelt heel vertrouwd en er is veel ruimte voor persoonlijke wensen
  Wij hebben het als heel menselijk ervaren en niet commerciël
  Bedankt voor alle tijd die jullie er in gestoken hebben
  Lieve groet van Annette en Johnno Huijding en Alida Heshof-Zonneveld

 58. Hans was bij ons bekend, zijn naam kwam als eerste in ons op om de uitvaart van mijn vader te regelen. Hans doet dit op zeer menselijke en begripvolle wijze en met veel geduld. Ook de nazorg staat bij Hans hoog in het vaandel, iets wat ons een heel goed gevoel gegeven heeft.

  Fam van Nassau

 59. Bij het overlijden van onze moeder, schoonmoeder, en oma heeft Hans ons met veel gevoel en deskundigheid begeleid. Hiermee heeft hij ons geholpen er op onze eigen manier, met een persoonlijke touch er een warme, waardige uitvaart van te maken.

  Hans stond altijd voor ons klaar, had goede ideeën en hield overzicht. Hij weet veel, is erg betrokken maar weet ook ruimte te geven. Wij hebben ons erg gesteund gevoeld.

  Wij kunnen Silentis zeker aanbevelen.

  Cliff en Heleen

 60. Toen mijn vader overleed was het mijn keuze om Hans een bericht te sturen en te vragen of hij wil en kan helpen met de Uitvaart. Ik kende Hans al langere tijd dus voor mij voelde het erg goed en vertrouwd aan dat hij de uitvaart zou gaan verzorgen.
  Totaal geen spijt van gehad. Wat een hulp en steun hebben wij van hem gekregen. Hij heeft zoveel kennis en kan je goed helpen om alles soepel te laten verlopen. De uitvaartdienst was prachtig, liefdevol en respectvol.

  Lieve Hans dank je wel voor alles! Je bent een topper! Een echte aanrader!

 61. De keuze van een uitvaartverzorger is een bijzonder moment. Je hoopt daar geen ervaring in op te bouwen en toch is het een belangrijke keuze.

  De keuze voor Silentis is een zeer goede gebleken. Hans heeft ons uitstekend geholpen en was een echte steun in deze vreemde periode. De familie is Silentis erg dankbaar en kijkt terug op een uitstekende georganiseerde uitvaart en een mooi en passend afscheid.

  Dank !

 62. Hans, bedankt voor alle goede zorgen en het deskundig handelen bij het afscheid van onze moeder, oma en omi. We hebben haar een mooi afscheid gegeven zoals zij dat ook gewild zou hebben.
  Zij kan nu eindelijk de rust vinden.
  Nogmaals bedankt, namens kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, zus, familie, kennissen, vrienden en verzorgend personeel van het Ronde Hof.

 63. Hans heeft ons met veel kundigheid en rust door de zware periode heen-geloodst. Enerzijds met grote kennis van zaken, anderzijds met veel ruimte voor ons als familie in het inkleuren van de uitvaart. En ook dáár was hij bescheiden maar waardig aanwezig – dankzij hem kunnen wij terugkijken op een bijzonder waardevolle uitvaart.

 64. Hans en Hendrina (stagiaire), we willen jullie bij deze nogmaals bedanken voor alle steun en medeleven die jullie ons gegeven hebben tijdens het regelen van de uitvaart van onze Marc.
  Daar sta je dan: Marc had er voor gekozen om niet meer verder te willen leven op deze aarde. Vol onwetendheid, verdriet en ongeloof, moeten er dan ineens dingen geregeld worden.
  Op goed geluk, met tranen in de ogen en met de handen in het haar ga je dan op internet zoeken, gelukkig kwamen we bij Silentis uit en maakten voor de volgende dag in de ochtend een afspraak.
  Ooh wat waren we blij dat na dit gesprek, waar dan ook alle tijd voor werd genomen, een zware last van ons afviel, Hans en Hendrina luisterden naar al Marc en onze wensen, gaven hierop aanvullingen en ondertussen werd er door Hans al het een en ander geregeld.
  Ook waren we verschrikkelijk blij dat we Marc nog konden zien en bezoeken in het afscheidshuis, waar we iedere dag terecht konden.
  Terwijl Hans en Hendrina prima aanvoelden, hoe wij over het een en ander dachten werd alles tot na de crematie prima geregeld, we hadden het ons niet beter kunnen wensen.

  Nogmaals onze dank.

 65. Ik had geen betere uitvaartverzorging kunnen kiezen. Hans heeft al mijn wensen (en ik had er nogal wat) en meer met veel aandacht en accuratesse tot in de puntjes uitgevoerd. De herinneringen aan mijn vrouw blijven me bij maar ook die van de uitvaart en de steun voor, tijdens en na de uitvaart. Hans, enorm bedankt voor je persoonlijke steun en warmte met een lach waar nodig en ruimte voor een traan.

 66. Hans heeft mijn moeder en mij ontzettend goed bijgestaan om mijn vader op een prachtige manier naar zijn laatste rustplaats te brengen. Hij is zo rustig, luistert goed, en denkt goed mee in wat mogelijk is en wat het verschil is in het een of het ander. Hans is voor een ieder echt een aanrader. We zullen een ieder dan ook Silentis aanbevelen. Nogmaals DANK Hans!!!!
  Groeten Wendy Feenstra-Linnemann

 67. Hans bedankt voor het regelen van alle zaken om en bij de begrafenis van mijn moeder en onze oma. Als je op het ogenblik van overlijden van een dierbare geen idee heb wat je moet doen, kunnen wij Silentis van harte aanbevelen.
  Hans Hofman en nichtjes

 68. Het afscheid van mijn man is een mooie, warme gelegenheid geworden door de persoonlijke, lieve begeleiding van Hans. Hij luistert goed naar de wensen van de nabestaanden. Bedankt!

 69. Hans Brummer van Silentis heeft op een rustige manier na het overlijden van mijn echtgenote een mooi afscheid bewerkstelligd. Ook heeft hij ons goed bijgestaan met de rompslomp die bij zo’n ingrijpende gebeurtenis op je afkomt. Hans bedankt namens de gehele Familie. Een aanrader.

 70. Voor ons is er maar een persoon die uitvaarten mag doen, dat is Hans. Een lieve en eerlijke man die heel professioneel te werk gaat. Wij hebben door Hans een prachtig afscheid gekregen van onze zoon. Kortom een aanrader!

 71. Wat is Silentis, een aanrader, niks is teveel. Hans is zo rustig en geïnteresseerd in alles. Hij luistert en geeft goede adviezen. Bedankt Hans en Jan Willem wat jullie voor ons hebben gedaan in een moeilijke tijd na het plotseling overlijden van mijn schoonmoeder. Bedankt.

 72. Beste Hans,
  Ik wil je bedanken voor de steun en je warme menselijke benadering na het overlijden van mijn moeder.
  Gelukkig is in dergelijke zaken humor je niet vreemd en dat geeft ook een band.
  Nogmaals mijn dank voor je inzet.

 73. Nadat Hans de uitvaart van mijn moeder 4 jaar geleden had verzorgd, besloten wij om hem weer te vragen na het overlijden van mijn vader. Wat fijn hoe Hans alles regelt, luistert, alles relativeert met de nodige humor en aftast wat en hoe je wilt. Wat een warm mens. Hij geeft je het gevoel dat een vriend van de familie alles voor je doet.
  Bedankt Hans. Het ga je goed.

 74. Goede en mooie uitvaart verzorgt van mijn moeder.
  Persoonlijke aandacht en begripvol voor de nabestaanden.
  Wil Hans graag bedanken wat hij tot nu toe voor ons heeft gedaan.

 75. Stijlvol, aandacht en liefde, dat zijn trefwoorden die op Hans Brummer van toepassing zijn. Een onvermoeide betrokkenheid, altijd bereikbaar en betrouwbaar in afspraken.

  Niet alleen ik, maar vele anderen die de uitvaart van Willem Blom hebben bijgewoond waren vol lof over het optreden van Hans.

  Heel veel dank daarvoor. Het was voor mij onvergetelijk.

  Loes Corveleijn

 76. Hans heeft onze familie geweldig ondersteund na het plotselinge overlijden van mijn vader. Vanaf het eerste moment heeft hij ons het gevoel gegeven voor ons klaar te staan bij de rollercoaster waar je in terecht komt bij een plotseling overlijden. Hans heeft ons bij de hand genomen bij het regelen van de uitvaart, waarbij er voldoende ruimte was om daar zelf aanpassingen in door te voeren. Zijn manier van communiceren, met de nodige dosis humor waarbij Hans het momentum uitstekend aanvoelde, hebben wij als uiterst prettig ervaren. Daarom ook: Hans, enorm bedankt!

 77. Hans en Jan Willem,

  Door ervaring, inlevingsvermogen en steun, hebben jullie een onvergetelijke indruk achtergelaten. De openheid en transparantie tijdens het evalueren kort na de begrafenis siert deze organisatie.

  Jullie hebben bijgedragen aan een best mogelijke ervaring om afscheid te nemen van een dierbare.

  Respect en dank voor jullie inzet.

  Familie van der Hart.
  Almere

 78. Beste hans.
  Namens mijn moeder, mijn broer en mezelf willen wij je van harte bedanken voor de steun en begrip na het overlijden van mijn vader. Wat hebben we veel steun aan je gehad. Bedankt voor alles namens familie van der Putten.

 79. Beste Hans,
  Ik wil je enorm bedanken voor alles wat je de afgelopen periode voor mijn moeder en mij gedaan hebt. Je bent zoveel meer geweest dan alleen een uitvaartverzorger. Je hebt ons wekenlang met raad en daad bijgestaan, een luisterend oor geboden en de uitvaart met bijzonder veel respect verzorgd. Daarnaast heb je ook nog eens nazorg geboden wat wij bijzonder hebben gewaardeerd, wat een bijzonder persoon ben je.

  Heel erg bedankt voor alles!

 80. Prachtuitvaart gehad van mijn tante, onder leiding van Hans.
  Uniek in creativiteit, flexibiliteit en nazorg.
  Na de begrafenis vroeg een familielid; ‘wil je zorgen dat deze meneer mijn begrafenis ook gaat regelen?’

  Een beter compliment kun je niet krijgen.

 81. Beste Hans,

  Ik wil jou en Jan Willem heel erg bedanken voor het leiden van de uitvaart van mijn moeder.
  Jullie hebben het erg mooi en respectvol gedaan. In de voorbespreking met mijn moeder heb je ook echt alles zo geregeld hoe zij het voor ogen zag. Je was er in deze tijd heel erg voor mij. In al die dagen zijn jullie een grote steun geweest. Ik wil je ook bedanken voor het meedenken rondom de crematieplechtigheid en vooral door het werk er omheen uit handen te nemen.

  Vriendelijke groet,

  M. Morssink

 82. Mijn zus is op 29 juni 2016 gecremeerd. De heer Hans Brummer, eigenaar van Silentis, heeft de eer gehad mijn zus nog voor haar sterven te spreken en de wens haar een waardige uitvaart te bezorgen persoonlijk aan te horen. Dit beloofde hij niet alleen, maar maakte het ook nog waar.
  De uitvaart was heel erg persoonlijk, warm en met klasse verzorgd.

  Hans, zoals hij erop stond dat wij hem noemden, verloor in het hele proces de nabestaanden niet uit het oog. Ook wij zijn heel warm en persoonlijk benadert en begeleid. In een periode van rouw is het fijn dat deze zorg uit handen wordt genomen en je van alle details op de hoogte wordt gehouden.

  Namens de familie van Holt-Soudain willen wij daarom Hans Brummer bedanken voor de goede zorg en geven wij hem bij deze de thumbs up!

  Ga zo door met je persoonlijke en warme begeleiding. Succes verder!

 83. Beste Hans, nogmaals ontzettend bedankt voor de wijze waarop je de uitvaart van onze lieve schat, Tonny, hebt geregeld. Bedankt voor je persoonlijke aandacht. Je wist in no-time wat wij voor ogen hadden en wist dit te realiseren. Je was veel meer dan degene die de uitvaart regelde. Je werd een vriend voor ons allen. Dank je wel. Peter, Petra en Jan.

 84. Beste Hans, hierbij willen wij jou hartelijk danken voor de verzorging van de uitvaart van onze moeder. Vanaf het eerste moment heb jij ons de zorg uit handen genomen, zodat wij ruimte hadden om te doen wat we moesten doen. Jouw persoonlijke en warme steun hebben wij als erg plezierig ervaren. Je hebt ons alle tijd gegeven die we nodig hadden, zelfs als dat niet goed uitkwam. Jij weet mensen te bieden wat ze in dit soort situaties nodig hebben. Wij hebben heel veel mooie reacties gekregen op de uitvaart van moeder en daarmee kunnen we goed verder. Nogmaals onze dank voor alles! Hartelijke groeten, René en Dorine

 85. Hans, wij willen je bij deze hartelijk bedanken voor het uitstekend regelen van de uitvaart van onze moeder. Niets was je te veel, je nam alle tijd voor ons en nam ons veel uit handen. Je persoonlijke aanpak sprak ons erg aan. Nogmaals onze dank. Bert Bauk Rob en Marij

 86. Hans is heel respectvol en attent. Alles was keurig verzorgd. Hij kan heel goed luisteren en dat is wat ik nodig had. Bedankt!

 87. Lieve Hans, wij willen je heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. We hebben jou leren kennen als een heel betrokken mens. Je bent een enorme steun geweest in deze, voor ons, moeilijke periode. Het was heel fijn dat we jou altijd mochten bellen met vragen en je had altijd een luisterend oor. We konden alle belangrijke zaken aan je over laten en je hebt alles op respectvolle wijze geregeld. We hebben je onder moeilijke omstandigheden leren kennen maar zijn blij dat jij er was. We hopen je nog eens te ontmoeten, maar dan in een andere situatie. Liefs van ons allen, Tonny, Tim & Corjanna, Wendy & Bart, Michelle, Danique, Rik, Tom.

 88. Beste Hans, in een week tijd hebben we je mogen leren kennen als een heel warm mens. Je hebt ons een heel mooi afscheid van onze man, (schoon)vader en opa gegeven. Alles konden we met je bespreken, je stond voor ons klaar op elk moment van de dag. Deze afgelopen week was een hele fijne week voor ons allemaal, mede door jouw inzet Je regelde een hele hoop voor ons, dacht mee met ons, betrok de kleinkinderen erbij en liet ons tot het laatste moment onze gang gaan en het op onze manier doen. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat je voor mijn moeder en ons gedaan hebt! Je bent een uniek persoon met een gouden hart voor zijn werk.

 89. Lieve Hans, langs deze weg willen wij jou hartelijk bedanken voor alle goede zorgen na het overlijden van onze moeder en echtgenote. Jouw betrokkenheid en steun hebben wij ontzettend gewaardeerd. Niets was teveel, we konden je altijd bellen en zelfs nú nog, ook al was het alleen om even te kletsen. Dagelijks krijgen wij nog complimenten over hoe mooi de uitvaart was, wat ons zeer troost. Hans, bedankt voor het mooie afscheid, je luisterend oor en je steun. En je weet, de koffie staat altijd klaar.
  Lieve groet, Fam. de Graaf.

 90. Beste Hans, Je wist de uitvaart van onze moeder tot in de puntjes te regelen. Op een manier die recht deed aan hoe zij het gewild zou hebben en hoe wij het wilden. Met ruimte voor verdriet, maar ook voor een lach, zoals dat bij ons past. Alles Nagaan,Niets Aannemen, het devies dat past bij een begrafenis. Je was in staat er voor te zorgen dat wij dat devies los konden laten omdat we zeker wisten dat jij alles was nagegaan. Zodat ook wij deze dag op een intense manier konden ervaren en geen zorgen hadden over de puntjes op de spreekwoordelijke i. Dank voor je hartelijkheid, je meeleven in een lach en een traan, je respect en eerbetoon.

 91. Lieve Hans, het overlijden van Frits wordt eind van deze maand al weer een jaar. Frits wilde een uiterst simpele uitvaart, maar dankzij jouw liefdevolle toewijding, is de herinnering hieraan heel warm en mooi. Lieve groet van Babs Meij

 92. Beste Hans, je bent een man van goede zorgen. Tot in de puntjes heb je de uitvaart van onze moeder geregeld. Je straalt rust uit en regelt alle zaken, niets is jou teveel. Je hebt oog voor elk detail en zorgt ervoor dat alle familieleden je aandacht krijgen. Dank voor je medeleven, je hartelijkheid maar vooral je goede zorgen. Ondanks alle verdriet kon je ons toch ook laten lachen en laten genieten van een prachtig afscheid.

 93. Silentis heeft de uitvaart van mijn man begeleid. Zowel bij de voorbesprekingen met mijn man en tijdens de periode na het overlijden van mijn man heeft Hans Brummer op zeer professionele en persoonlijke wijze vorm gegeven aan onze wensen met betrekking tot de begrafenis en alles wat daar bij hoort. Alles is tot in de puntjes verzorgd en met veel aandacht, respect en begrip voor onze wensen is de begrafenis zeer warm en volgens afspraak verlopen. Wij hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen.

 94. Hans heeft de begrafenis van mijn moeder begeleid. Hij heeft dat op een warme en professionele manier gedaan. Hij gaf ons al gauw het gevoel dat het wel goed zou komen en dat is in deze situatie voor mij en mijn gezin heel belangrijk. Samen met uitvaartspreekster Witta Veerink heeft hij er voor gezorgd dat dit afscheid mooi, respectvol en perfect verzorgd was. Zijn adviezen en zorg waren voor ons van grote waarde. Bedankt, Hans!

 95. Hans heeft met veel geduld, warmte en deskundigheid ons gezin begeleid van de dag van het overlijden tot na de crematie. Het werd daardoor een mooi afscheid van onze lieve moeder. Grote dank daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *