NabestaandenLoket

Dienstverlening na de uitvaart

De dienstverlening van Silentis Uitvaartverzorging houdt niet op als de dag van de uitvaart voorbij is. Hierna begint voor de nabestaanden vaak de moeilijkste periode: het verwerken van het verlies. Rouw is niet alleen droefheid, het is een scala van gevoelens. De duur van het rouwproces varieert van enkele weken tot vele jaren; iedereen verwerkt het verlies van een geliefde op een verschillende wijze. Velen verwachten dat een rouwende na een aantal maanden wel over het verlies heen is, maar het gemis wordt dan vaak sterker.

Ongeveer twee weken na de uitvaart wordt u bezocht door uw contactpersoon, die er ook is om u nazorg te verlenen. Samen wordt er nagepraat over de afscheidsceremonie en over uw ervaringen tijdens de uitvaart en de dagen erna.

Login

Neem contact met ons op

envelop

Condoleance register

Silentis biedt u nu de mogelijkheid om een online condoleance register aan te maken. U bepaalt zelf of u deze openbaar stelt of alleen aan familie, vrienden en kennissen rond stuurt.

lees meer…

tarieven

Checklist

naast het verzorgen van de uitvaart ook heel wat administratief werk met zich mee, onze checklist geeft een duidelijk overzicht van alle zaken die geregeld moeten worden.

naar de checklist…